Politica de confidentialitate

ANDRALEX TRADE SRL, cu sediul social in Galati, strada Armata Poporului Nr 20, este operatorul  magazinului virtual www.cosmania.ro si stocheaza si prelucreaza datele cu caracter personal, in conformitate cu Legea privind protectia datelor cu caracter personal Nr. 677/2001,cu modificarile si completarile ulterioare. 

Colectam date de identificare personala atunci cand va inregistrati la noi pe website,  plasati o comanda, va inscrieti la newslatter, beneficiati de o promotie in magazinele traditionale si de asemenea adunam date personale de la terte parti. 

Informatiile nu sunt furnizate catre terti si sunt protejate impotriva oricaror utilizari abuzive. Datele sunt stocate pe servere securizate astfel  incat nici o persoana neautorizata sa nu le poate accesa.

Utilizam conform legii informatiile personale pe care le furnizati, in scopul  procesarii comenzilor si pentru a eficientiza eforturile noastre de promovare astfel incat sa fiti la curent cu cele mai noi produse si promotii

Datele personale pot fi sterse total sau partial din baza noastra de date printr-un mesaj pe mail info@cosmania.ro sau printr-o cerere scrisa , expediata la adresa noastra de corespondenta: ANDRALEX TRADE SRLGalati, str.Cetatianul Ioan nr 7, hala 3B. 

Daca totusi aveti incertitudini in ceea ce priveste plasarea comenzii on-line, puteti sa ne contactati la nr de telefon 0748011715 sau 0336104950. Va vom prelua comanda si va avom ajuta cu orice alte informatii.